2018. szeptember 23., vasárnap

Játék-Játék-Játék!

Sziasztok!

Az elmúlt időszakban nem jutottam el odáig, hogy a legújabb kipróbált és bevált receptjeimet ide lepötyögjem, de most döntöttem, és legalább heti egyet szeretnék megosztani veletek az elmúlt hónapok terméséből.

Akik még itt vagytok és olvastok, és a kevés megosztott recept ellenére sem iratkoztatok le, nos nektek hoztam egy röpke játékot.
Nagytakarítást tartottam a konyhában, és rájöttem, hogy van jópár olyan konyhai eszközöm, amiket egyáltalán nem, vagy csak egyszer használtam, és más szerintem örömét lelné benne. Könyvekből, magazinokból, amikből ugye sosem elég, szintén került a pakkba a borús őszi estékre. És pár fotózási kellék (pl, kézműves tányéralátét), no meg egy általam öntött gyertya. :)

Ha szeretnéd, nincs más dolgod, csak hagyj egy üzemenetet eme bejegyzés alatt.
Sorsolás október 7-én! :)



Sok szerencsét!

4 megjegyzés:

Évi - Ízek és utazások írta...

Én szeretnék jelentkezni a játékra. :) Úgy látszik, ez egy visszatérős időszak, mert én is úgy tervezem, hogy újra rendszeresen fogok írni.

Éva írta...

Szeretnék jelentkezni játékodra! Végre egy játék olyan rég nem volt már én is gondolkodtam csak félek hogy az érdeklődés elmarad! Azt már rég észrevettem hogy ritkán jelentkezel:)

VRJúlia írta...

Ölellek :)

Ibolya írta...

Szeretnék jelentkezni a játékra.Örülök hogy újra itt vagy!😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...