2015. november 29., vasárnap

Adventi játék

Idén nyáron tudatosan maradt el a blogszülinapi játékom, mert a nyaralási szezonban érezhetően kevesekhez jutott el a játékfelhívásom, pedig azt szerettem volna, ha sokan jöttök játszani.
Olyan sokatokat kedvellek és olvasok, hogy szeretném valamivel megköszönni a figyelmeteket, és azon kívül hogy engem olvastok azt is, hogy annyi sok szép receptet hoztok a blogjaitokra hétről hétre.
Szeretnék egy szép ajándékcsomaggal örömet szerezni valakinek az olvasóim közül, amihez nem kell mást tennetek, mint legyetek az oldal követői, és ezalatt a bejegyzés alatt egy kommentben írjátok le, hogy mi az első 5 szó, ami eszetekbe jut, ha azt mondom: "advent és konyha".

Nem feltétel, de megköszönöm, ha hirdetitek a játékot.

A kommenteket 2015.12.05 éjfélig várom, 6-án pedig a Télapó sorsolja ki a szerencsés nyertest! ;)

A nyeremény pedig az alábbi ajándékcsomag lesz.
- 1 db termosz
- 2 db kávéscsésze
- egy kis karácsonyi fémdoboz, házi szárított bodzateával
- karácsonyi mécsestartó és szarvasos dísz
- Nők lapja Advent különszám
- Bence Vera: Világkonyha antikvár könyv (különleges, ritka receptekkel)
- Kenyérsütés otthon könyv




8 megjegyzés:

Éva írta...

"Advent és konyha" válaszolva : rövidesen itt az ünnep , most még elméletben majd gyakorlatban is sütés-főzés ! Lehet hogy van akinek ez teher én örömmel gondolok majd később készülök ezekre a feladatokra! Köszi a játék lehetőségét!

MrsSame írta...

Advent és konyha? Imádom ezt az időszakot, a tervezéstől a kivitelezésig. Minden pillanat csodás ebben az időszakban és nem bánom a "robotolást" a konyhában. Szuper játék!
Gyere hozzám is játszani!

MrsSame írta...

http://kezmuveskuckom.blogspot.hu/2015/11/mikulas-jatek.html

Erika írta...

Advent és konyha: a várakozást, fényeket, illatokat, készülődést, csomagolást, díszítést... Később a sütés-főzés, közösen. :)

Süni írta...

Szeretem ezt az időszakot még akkor is, ha ilyenkor nagy a pörgés a munkahelyemen és sok a hétvégi plusz meló. Mit szeretek benne? A várakozást, a mézeskalács illatát, a férjemmel együtt töltött időt, a családot és a barátokat, no meg a hangulatos gyertyafényeket ;)

Anita írta...

az Advent és konyha számomra a lelkes készülődést, a díszítést, mézeckalácssütést, karácsonyi vásárt, nagytakarítást, képeslapokat jelent. Ilyenkor jön rám a hangulat, hogy tényleg nemsokára már itt a Karrácsony,az év legszebb ünnepe.Szeretek a konyhában sütni-főzni közben karácsonyi daloka hallgatni.

Konyhavirtuóz írta...

Mézeskalács, gyertyafény, varázslatos illatok, készülődés, meghittség...

Unknown írta...

Az első, ami eszembe jut a mézeskalács,gyertya,fűszerek, fények, meghittség.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...