Mivel nincs grillserpenyőm, egy sima serpenyőt használtam, és a tefal melegszendvicsütőm grill betétlapját alkalmaztam.
Az eredmény annyira, de annyira finom lett, hogy elmondani nem tudom, ajánlom kipróbálásra.
Hozzávalók:
- natúr krémsajt (mivel nekünk épp csak vajkrém volt itthon, így abba reszeltem sajtot)
- újhagyma
- petrezselyem
- só, bors
- bacon
- kápia paprika
- nagyobb, de vékony kenyérszeletek
A sajtkrémet az apróra vágott hagymával és petrezselyemmel, sóval, borssal kikeverjük.
A melegszendvics sütő grill lapjain a kenyereket elősütjük, de csak az egyik oldalukat (nem hajtjuk le a tetejét a sütőnek).
Közben a baconoket ropogósra pirítjuk, majd a visszamaradt zsírban a paprika szeleteket is, mindkét oldalukon alaposan megpirítjuk.
A kenyér pirult oldalára halmozzuk a fűszeres sajtkrémet, a bakon szeleteket és a pirult paprikát, majd a másik szelet kenyér pirult felével befedjük. Betesszük a melegszendvics sütőbe, most már lehajtjuk a fedelét, és készre sütjük, hogy kívül is jól megpiruljon.
Tökéletes, könnyű nyáresti vacsora. :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése