Hozzávalók:
- 4 szelet sertéskaraj (vagy bármilyen más hús)
- 1 egész tojás
- 1 kis doboz tejföl
- friss bazsalikom, petrezselyem, oreganó
- frissen őrölt bors
- kakukkfű (szárított volt csak itthon)
- só
- kevés zsiradék
- friss snidling
A sertéskaraj mindkét oldalát megsózzuk, majd kevés zsiradékkal kikent tepsibe fektetjük egymás mellé. Borsot őrlünk a tetejére, majd rászórjuk az apróra vágott friss zöldfűszereket. Enyhén rádörzsöljük a fűszereket a húsra.
A tojást alaposan elkeverjük a tejföllel és kevés sóval, majd az egész tetejére öntjük. (Tehetünk rá sajtot is).
Fóliával letakarjuk, forró sütőbe tesszük, majd kb. 20 perc után levesszük a fóliát, és készre sütjük.
Bazsalikom és petrezselyem levélkékkel díszítve, snidlinggel megszórva, rizzsel tálaljuk.
A zöldfszereket pedig bátran variálhatjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése