A receptet itt találtam, és szerintem úgy tökéletes, ahogy van.
Bár annyit változtattam rajta, hogy a töltelékbe kicsivel több főtt rizst tettem, illetve a kaporszósszal nem volt kedvem/időm bajlódni, így csak tejfölt és kefírt kevertem össze 2/3-1/3 arányban, beleaprítottam a kaprot és kevés sóval ízesítettem. A hideg öntet a forró tökhajókkal mennyei lakoma. :)
Ez a töltelék nekem 2 kicsike, félbevágott tökre lett elég. Vagyis 4 csónakocska lett belőle.
(és végre egy minőségibb kép :))) )
3 megjegyzés:
Tyű ez guszta! Nekem is kell ilyet csinálnom...kösz az ötletet! Húst szokás szerint felváltom" jaj töltött paprika is elkészült szójásan isteni finom lett! Milyen jó, hogy eszembe juttatsz ilyeneket, töltött tököt már van hogy 5 éve nem csináltam. Ideje felhozni újból a menüre.D:))
Tyű ez guszta! Nekem is kell ilyet csinálnom...kösz az ötletet! Húst szokás szerint felváltom" jaj töltött paprika is elkészült szójásan isteni finom lett! Milyen jó, hogy eszembe juttatsz ilyeneket, töltött tököt már van hogy 5 éve nem csináltam. Ideje felhozni újból a menüre.D:))
Szia Flóra! Hát ez a recept tényleg isteni, biztos szójával is szuper. Annyira, de tényleg annyira finom, próbáld ki mindenképp! Igyekszem hozni klasszikusokat is, meg modernebb ételeket is, és örülök, ha meghozom a kedved, és remélem, ennek a családod is örül! :)
Megjegyzés küldése